sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Winter in My Neighbourhood - Otan alueen talvea

 
 
 
I am mesmerized about this fairytale winter. The whole town looks beautiful, mysterious and new. Me and my camera had a small walk in my neighbourhood. I really wish I had a decent camera so that I could capture all the beautiness around me.
Tämä taikatalvi on lumonnut minut. Kuljin kotikulmillani kamerani kanssa ja otin valokuvia. Kaupunki tuntui salaperäiseltä ja uudelta. Lumi vaimensi äänet. Oli oudon hiljaista. Miten toivonkaan, että minulla olisi kunnollinen kamera, jotta voisin näyttää tämän kaiken kauneuden ympärilläni!

3 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, myös kesäkuvat.

    VastaaPoista
  2. Mmmm...! Mumisen minäkin täältä tykkylumen keskeltä, -maailman mahtavin talvi miesmuistiin!
    Voi, ja kuvat niin raumaa, niin raumaa! Voi mikä tunnelma!! Asuessani taannoin Treen Hyhkyssä, nautin suunnattomasti iltakävelyistä Tahmelan kujilla, kun saattoi ihastella vanhojen talojen ikkunoita ja hiukan niiden takana viipyvää elämääkin. Häpeilemättä!
    - Yllättävää, että ensimmäisen kuvasi moniruutuikkunat ovat kuin meidän kuistissa ulko-oven molemmin puolin. Ovat nim. malliltaan aika harvinaisia, niin olen kuullut! Näitä helmiä olen täällä kunnostellut nyt alun seitsemättä vuotta. Yksi ikkuna on vielä kesken ( 24 erisuuruista ja -mallista ruutua ).
    Älä huoli kamerasi kunnosta, kuvat viestittävät talvitunnelmaa aivan riittävän kiitettävästi. Siis kiitos, että viitsit viihdyttää meitä `ulkomaalaisia`.
    Ulkona sataa hiljalleen lunta melko suurina `palleroina`. Lumiaura on jyristänyt tänä aamuna jo kahdesti ohi aidan takana. Nyt kelkkalenkille!! Kiitos aamun piristyksestä huhuilee - Simmu

    VastaaPoista
  3. Kiitos Annie!

    Simmu, oho! Onpa sattuma noiden ikkunoiden kanssa. Täällä on todella kaunista nyt, kun kaikkea peittää lumi ja huurre. Kiitos kommentistasi!

    VastaaPoista